SERVICE

pict-technician-sales-symbols-vector-stencils-library-png-diagram-flowchart-example

 

Instal Expert este centru de autorizat de catre partenerii nostri: , si Ferroli. Pe partea de aer conditionat si HVAC suntem autorizat al partenerului nostru .

Dispunem de toate autorizatiile necesare pentru eliberarea verificarii tehnice periodice la orice centrala termica de pana la 410KW.

Oferim colaboratorilor nostri posibilitatea de incheiere a unor contracte de service pentru intretinerea cazanelor, efectuarea de revizii tehnice recomandate de catre producator, cat si pentru efectuarea de spalari chimice cu echipamente speciale, spre o mai buna functionare si economie a centralelor termice.  Dispunem de dispecerat non-stop pentru anuntarea defectiunilor aparute, clientii cu contracte de service avand prioritate. Programarile se fac centralizat de catre dispecer si se intervine si in weekend pentru rezolvarea sesizarilor primite. Fiecare echipa de service este dotata corespunzator cu scule si aparate profesionale: analizoare de gaz Afriso Eurolyzer, detector de gaz, etc.

De asemenea detinem toate autorizatiile necesare in domeniul prestarii serviciilor de .  Clientii nostri beneficiaza de o oferta de preturi si conditii de plata avantajoase. Oferim posibilitatea incheierii de contracte.