DESPRE NOI

images-4

 

La nevoie ne cunoaștem!

Prestăm servicii de proiectare și execuție instalații pentru constructii rezidențiale, comerciale și industriale; mentenanță și -R, pe HVAC suntem service autorizat al partenerului nostru Daikin; Suntem centru de service autorizat pentru partenerii noști: Ariston, Buderus si Ferroli.

In afara activitatii de executie, firma ofera și alte servicii beneficiarilor, astfel: consulțantă tehnică, proiectare, transport echipamente și materiale la beneficiar, service in garanție și post garanție. Deținem atestate pentru proiectarea și executarea rețelelor și instalațiilor electrice, autorizații pentru proiectarea și execuția sistemelor de distribuție și a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale precum și autorizații pentru montare/instalare, punere în funcțiune, service și reparare, verificări tehnice periodice și autorizarea funcționarii pentru aparate consumatoare de combustibili gazoși.

Din anul 2007 societatea a început procesul de implementare a unui sistem de management al calității și a mediului, conform standardelor 9001:2000 și 14001:2004, primind certificatele de înregistrare în urma auditului de certificare din toamna anului 2007. În anul 2008 s-a implementat și un sistem de management al securității și sănătății ocupaționale conform OHSAS 18001:2007, certificat prin auditul din luna octombrie a anului 2008. În momentul de fată firma noastră asigură service pentru instalațiile de încălzire, aer condiționat, ventilație, climatizare și pentru echipamentele frigorifice din stațiile de distribuție de carburanți OMV România și MOL România la nivel național, precum și PETROM zona de vest. În prezent avem puncte de lucru/echipe de intervenție în Cluj-Napoca, Timișoara, Lugoj, Iași, București, Craiova, Constanta, Bacău.

AUTORIZATII SI CERTIFICATE: